Victorian Boxes
Biografia
Galeria d'Imatges
Exposicions
Música i Teatre
Publicacions
Contacte








Baixar PDF

Victorian Boxes és un espectacle de taula que pretén ser un viatge cap a l’Anglaterra victoriana a través de tretze capsetes/diorama creades expressament per la peça.

És un recorregut històric, biogràfic i literari sobre una època que continua fascinant a molts creadors. Aquest petit homenatge vol ser un divertimento visual on l’espectador té la possibilitat d’interactuar amb el creador i descobrir la seva visió particular de l'època. A les fosques i amb unes llanternes us podreu endinsar en un passeig íntim i particular pels diorames, embolcallats pels acords de caixes de música i aprovisionats per una bona tassa de te amb pastes. Victorian Boxes està pensat per a grups reduïts, d’un màxim de 10 persones. Hem de concretar amb antelació dia i hora per a la cita. L’espectacle té una durada de 90 minuts. Els dies de funció es poden pactar. El preu varia segons el nombre de persones assistents.

Victorian Boxes de Pere Cabaret
Ilaria Sansotta: Assistant and medium
Veus dels àudios: Adrià Grau, Lidia Grau, Luis Grau, Cristina Serra, Miriam Blanco.
Producció sonora: Clara Rueda
Assessor lingüístic: Gabriel Sicilia

Si heu anat a veure Victorian Boxes, i voleu tibar del fil de les històries que més us hagin fascinat, descarregueu-vos aquest pdf

Dossier Victorian Boxes

El Periódico, La Contra, 19/12/2019