Victorian Boxes
Biografia
Galeria d'Imatges
Exposicions
Música i Teatre
Publicacions
ContacteHola! Us dono la benvinguda al meu lloc web. Sóc en Pere Cabaret i sóc conegut sobretot per les meves il·lustracions, però en realitat sóc un artista plàstic a la recerca contínua de nous horitzons. Si t’agrada el meu traç i necessites il·lustrar alguna cosa (pot ser un llibre, però també pot ser una invitació per un casament); si vols regalar una capseta-diorama personalitzada i única o t’interessen els meus projectes escènics o si simplement em vols saludar no dubtis a contactar amb mi a perecabaret@hotmail.com Prometo respondre.


Vaig néixer a Mataró fa quaranta molts anys i es va veure de seguida que el que m’agradava era dibuixar i tocar el piano. Em dedico professionalment a la docència en l’Aula de Música i Teatre Musical de Sant Feliu de Llobregat, de la qual sóc membre fundador. La línia pedagògica de l’escola es centra en estimular la creativitat de nens, nenes i joves.
Compagino les classes amb els meus projectes artístics, on tinc total llibertat creativa. Entenc la creació des d’un punt de vista ampli i salto d’un camp a l’altre d’acord amb allò que em ve de gust: il·lustro llibres, tant infantils i juvenils com d’altres; composo música i lletres originals per projectes escènics o llibres de caire educatiu; creo peces més en la línia de les arts plàstiques que esdevenen una exposició, però vaig més enllà i hi introdueixo les arts escèniques… Mai no sé quin serà el meu pròxim projecte!